Foreningen for professionelle kunstnere og kunsthåndværkere
 

"PROKK GÅR GUERILLA" * PÅSKEN 2009"

 

ProKK AmoK udstilling i påsken.

Vi har nogle rum til overs på Godsbanen, derfor har vi besluttet at udnævne dem til ProKK AmoK rum. Og du er inviteret til at være med!

Følgende glæder for ProKK AmoKK:

· ProKK AmoK rum: er en række rum på 1. sal i Godsbanen - se tegning nedenfor.
Fire af rummende vil være almindeligt belyst og det sidste vil være mørklagt, så hvis du vil udstille i mørke er muligheden her.

· Alle ProKK medlemmer er inviteret til at bidrage med et eller flere udstillingselementer og til at spille ind på placering af egne og andres udstillede elementer/værker.

En ProKK AmoK udstilling er en Manifest07-agtig udstilling. Dvs. at den består af de dele/elementer, som de inviterede udstillere bringer ind i udstillingen. Det kan være færdige værker eller ting man sætter/hænger ind i rummende, eller det kan være noget som skabes på stedet.

· En ProKK AmoK udstilling er en anarkistisk udstilling hvor alle ProKK'er løbende, i hele udstillings perioden, kan bidrage med elementer og ændre på udstillingen - det er altså ok at flytte på de andres ting/værker - på den måde vil udstillingen konstant ændres og der vil opstå overraskende konstellation.

Ophængning/etablering: Fra d. 4. april. kl. 10.00. og forsat gennem hele udstillingsperioden. Du placerer selv dine udstillingsgenstandene i ProKK AmoK rummene - og HUSK noget at hænge op med og på.

Mærkning: Alle udstillede genstande skal mærkes med navn og telefonnummer. Vi registrerer ikke udstillingsgenstandene, men vi gerne have en mulighed for at kunne finde frem til den rette ejermand.

Lommelygte: Hvis du har en lommelygte til overs, må du meget gerne donerer den til ProKK AmoK - så publikum kan bruge den i det mørklagte rum.

Udstillingsperiode: ProKK AmoK åbnes d. 4. april kl. 12.00 og slutter d. 13. april kl. 17.00. fernisering sammen med ProKK går guerilla d. 4. kl. 12.00 på Godsbanen.

Tilmelding: Det er ikke nødvendigt med tilmelding, man kan bare møde op og deltage.

Opsyn og beslutninger: De ProKK'er der i forvejen skal udstille på Godsbanen har lavet en vagtplan. De personer som er på vagt, har den overordnede ledelse over ProKK AmoK udstillingen. Dvs. at hvis der opstår problemer eller uenigheder, kan de vagthavende Prokk'ere beslutte hvordan problematikken skal løses. Tovholder gennem hele perioden: Rikke Rohde.

Forsikring og ansvar: Alle udstillingselementer/værker der placeres i ProKK AmoK udstilling, placeres der på eget ansvar og der er ingen forsikring, men vi gør selvfølgelig hvad vi kan for at passe på tingene.

Oprydning: Udstillingselementerne kan hentes igen i hele udstillingsperioden dog senest d. 14. april mellem kl. 11.00-13.00. Efter dette tidspunkt vil efterladte genstande blive kørt på genbrugsstationen.

Spørgsmål: kan rettes til Rikke på mail rikke-rohde@stofanet.dk tlf. 2141 5000. (Helst på mail :)


Venlig hilsen

Rikke Rohde
På vegne af alle de ProKK'ere der i forbindelse med ProKK går guerilla udstiller på Godsbanen.

 

Se videoen

”ProKK AmoK – ”Barndommens gade” by Rikke Rohde

til top>> Retur til Guerilla satellitter >>