Foreningen for professionelle kunstnere og kunsthåndværkere
 

NYHEDSBREV DECEMBER 2007


ProKK-nyhedsbrev december 2007.


Kære ProKK medlemmer.
Dette brev kommer først og fremmest til at handle om vores kommende udstilling i påsken '08:
Der er ikke lang tid til marts og ting er ved at falde på plads. Vi ved nu at vi har Ridehuset fra 10.-30. marts (fernisering d. 15.) og bl.a. var ét af de første svar på vores mange ansøgninger et tilsagn fra Kulturudviklingspuljen om støtte på 50.000,-!
Udstillingen kommer til at blive noget anderledes end de foregående to år, og hér vil jeg bede jer om at læse vedhæftede beskrivelse!!
Annette Holdensen, Kim Grønborg, Helen Lykke-Møller og jeg har netop holdt det første forberedende møde.
Annette og Kim's opgave bliver at sammensætte os par/gruppevis til frodig dialog.
Vi kan ikke på nuværende tidspunkt sige hvilke "sateliter" vi råder over til påske, men til en start vil vi så vide hvem vi er i dialog med. Og hér pointerer A. og K. styrken i forskellighed!
Der er mulighed for at lave værker til lejligheden i samarbejde med sin/sine dialogpartnere eller dykke ned i "lageret" og finde værker som vil være oplagte i med-/modspillet (dog ikke værker som har været vist i Århus og omegn før)…og alt dér imellem.
Udstillingen kommer også til at kræve lidt større arbejdsindsats end tidligere, flere steder at sætte op, passe og tage ned.
Første skridt bliver, at du tilmelder dig pr. mail på sanneransby@gmail.com
Dernæst, at du indsender materiale til inspiration til Annette og Kim (især til den uvidende fra Fyn!...hendes egne ord).
Beskriv hvad du er optaget i dit arbejde lige nu, enten i form af fotos af seneste/igangværende værker eller ideér, tanker på skrift eller skitse.
Billederne skal helst sendes på cd-rom (i 2 ex.), ellers prints.
Materialet skal afleveres på Kunstbygningen (mrk. ProKK-udstiling) senest onsdag d. 9. jan.
Skal ses på møde følgende dag!
Jeg vil gerne opfordre jer til at tænke på, om der i jeres kollegakreds er nogle, som endnu ikke er ProKK-medlemmer, men som hurtigt kunne blive det, og komme med på udstillingsprojektet!
(som BKF eller DK medlem kan man melde sig ind direkte i Kunstbygningen, hvor man også kan hente øvrige optagelseskriterier).
Medlemsmøde onsdag d. 9. jan. kl.19 i Kunstbygningen om mulighederne for at deltage i Festugen '08.
…og så er vi nu repræsenteret i Kultursamvirket, se www.aarhuskommune.dk/portal/erhverv/det_professionelle_kulturliv/kulturpolitik/kultursamvirket
Med ønsker om en god jul, et godt nytår og et forrygende samarbejde i påsken!
På bestyrelsens vegne
Sanne Ransby