Foreningen for professionelle kunstnere og kunsthåndværkere
 

NYHEDSBREV DECEMBER 2006


NYHEDSBREV december 2006

Kære ProKK-medlem.

Udstilling i Ridehuset
Så er udstillingsudvalget til vores udstilling i Ridehuset nedsat. Udvalget, som hermed består af Mette Tønder, Klaus Becker, Lars Svanholm (rep. fra bestyrelsen) og Inge-Lise Ravn (som også sad i udvalget i år), skal tage sig af at disponere og organisere udstillingen.
Vi håber at invitationen til at udstille er gået igennem til alle. Hvis du ikke har modtaget en invitation, kan den findes på www.prokk.dk eller tilsendes ved henvendelse til Nina Larsen i Kunstbygningen om tirsdagen ml. kl. 9 og 16. Tlf.: 86206059 eller e-mail: nl@aarhuskb.dk.
Husk at tilmeldingsfristen er 1. januar 2007.

Udsalg af "Kunstner og Menneske"
Der er ikke rigtig salg i bogserien "Kunstner og Menneske" i Kunstbygningen og bøgerne optager meget lagerplads. Da det ikke er særlig hensigtsmæssigt at bøgerne bare er opmagasineret, har bestyrelsen besluttet at sælge ud af dem. I første omgang og indtil udstillingen i Ridehuset åbner, har de kunstnere, der er repræsenteret i de enkelte bøger, mulighed for at købe 40 stk. for 200 kr.
På udstillingen i Ridehuset vil bøgerne blive udbudt til salg for omkring 5-10 kr.
Bøgerne kan købes og afhentes i Kunstbygningen.

Nyt website med medlemsoversigt
Vi går nu igang med at udarbejde et nyt website, hvis layout kommer til at passe til Kunstbygningens website. Det bliver Thomas Anderson der kommer til at stå for opsætningen og den fremtidige opdatering. Vi vil på det nye website lave en komplet fortegnelse over navnene på foreningens medlemmer. Ønsker du ikke, at dit navn skal figurere på denne side, skal du sende en e-mail til Kirsten Schou-Jørgensen : ksj@stofanet.dk.
Alle andre bedes meddele, hvis de vil have yderligere information med på sitet, såsom adresse, telefonnr., e-mail eller www-adresse. De www.adresser som allerede står på ProKKs website vil automatisk blive overført til det nye website. Adressen vil fortsat være www.prokk.dk og vi vil benytte lejligheden til at opfordre alle til at indsende oplysninger om egen udstillingsaktivitet.

Kp07
Vi har fået følgende information fra Rikke Rohde:
Bestyrelsen for Kunstnernes Påskeudstilling inviterer til deltagelse i den 61. påskeudstilling.
Udstillingen vises i Århus Kunstbygning, J.M. Mørkesgade 13, 8000 Århus C.
Anmeldelsesblanketter kan købes for kr. 380,- fra den 3. janaur 2007 ved henvendelse i Århus Kunstbygning eller ved indbetaling på giro eller netbank. Regnr. 9570 kontonr. 7129394.
På grund af registrering på kontoudskrift er sidste frist for betaling ved giro og netbank den 23. februar 2007.
Ved check er sidste frist onsdag den 26. februar 2007.
Ønskes blanketten tilsendt og betalt med check eller giro koster den kr. 385.
Indlevering foregår i dagene 5 & 6 marts 2007.
Censurering foregår i dagene 9 - 13. marts 2007.
Censurkomitéen består i 2007 af:
Jørgen Andreasen, Charlotte Fogh, Per Kjærsgaard Jensen, Vibeke Mejlvang, Berit Nørgaard, Iben Overgaard og René Schmidt.
Se hjemmesiden for yderligere information vedrørende udstillingen: www.kp-spring.dk

Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår.
Bestyrelsen i ProKK.